Novinky

Mezinárodní veletrh interiéru a designu TENDENCE 2010

Ve dnech 9.-12.9.2010 se naše společnost ve spolupráci s partnerskou firmou AVE Bohemia s.r.o. zúčastnila mezinárodního veletrhu interiéru a designu TENDENCE, který se konal v Praze.

Tendence1

Představili jsme nejen produkty a služby naší firmy, ale také novinky, jako je např.nový způsob řešení datových rozvodů v bytových domech. Dále jsme předvedli bytové slaboproudé rozvaděče, které naše firma upravila a přizpůsobila pro slaboproudé systémy.

Tendence2

 S velkým ohlasem se setkala ukázka současných trendů v nových elektroinstalacích v bytech a rodinných domech. Širokou veřejnost jsme seznámili s inteligentní elektroinstalací (Inels a Jung) a systémem Control4, který slouží pro řízení a přehledné zobrazení audio/video systémů a samotné automatizace. Ukázali jsme možnosti inteligentního řízení domácnosti, které umožňují kromě ochrany, bezpečnosti a finanční úspory, také zábavu a komfort. 

Tendence3

Děkujeme za Vaši účast a projevený zájem o naše produkty a služby a doufáme, že Vás budeme moci i v příštím roce přivítat na našem stánku a seznámit Vás s dalšími trendy v moderních elektroinstalacích a novinkami naší firmy.
 

Leták